|  HUISARTS VAN RIEL

Nadat ik mijn opleiding Geneeskunde in Utrecht had afgerond, heb ik enkele jaren als arts-assistent chirurgie gewerkt. Vervolgens besloot ik me tot huisarts te specialiseren en haalde mijn huisarstendiploma in 2016 aan de VU in Amsterdam. Ik heb van 2016 tot 2020 gewerkt als waarnemend huisarts rondom Utrecht. Dit heeft mij op veel leuke plekken gebracht van Nigtevegt tot Vianen. Maar de Gooi en Vechtstreek heeft mijn voorkeur gekregen dus ik ben blij dat ik me in Bussum mag vestigen en jullie huisarts mag zijn.

Samen streven naar een gezond lijf met een gezonde geest

Doelstellingen:

Samen streven naar een gezond lijf met een gezonde geest waarbij ik zoveel mogelijk de huidige medische wetenschap en richtlijnen volg. Ik hecht waarde aan een gezonde levensstijl en eigen verantwoordelijkheid.

Aandachtsgebieden:

Wat jullie van me kunnen verwachten is dat ik de huisartsenzorg in de volle breedte uitvoer waarbij ik een gezonde dosis nuchterheid en humor inbreng. Mijn brede arsenaal omvat onder andere diverse chirurgische vaardigheden, ervaring met palliatieve zorg en gedegen begeleiding van chronische aandoeningen. Ook kan je bij me terecht voor een goed gesprek bij psychische klachten of advies over uiteenlopende gezondheidsvraagstukken voor jezelf of je gezin. Als moeder van 2 jonge kinderen begrijp ik namelijk goed de zorgen die je hierover kan hebben. Ik hou erg van dingen uitleggen en verwijs graag naar onze site met patiënten informatie, Thuisarts.nl.